Vakantie Sunny Beach

Op vakantie naar Sunny Beach? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Sunny Beach voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Sunny Beach met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Sunny Beach. Boek vliegvakanties naar Sunny Beach van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Sunny Beach aanbiedingen

Sunny Beach

Sunny Beach is een populaire badplaats aan de Zuidelijke Zwarte Zeekust, waar zowel jong als oud zich prima kan vermaken aan het mooie strand en in de uitgaansgelegenheden.

Sunny Beach volgens bezoekers

Sunny Beach, Zonnestrand, maar officieel Slantsjev Brjag, is een trekpleister aan het zuidelijke deel van de Zwarte Zeekust. De populariteit van deze badplaats is onder meer te danken aan het ‘geweldige’ strand en het klimaat dat een kruising is tussen een land- en een mediterraan klimaat. De gemiddelde zomertemperatuur is 28°C. Daarnaast is recentelijk veel geïnvesteerd in faciliteiten en veiligheid en zijn heel wat hotels gebouwd en andere gerenoveerd. De toeristen spreken van een ‘drukke plek, waarvan je houdt of niet’. Er is ‘veel vermaak, goedkope drank en veel zon’, als dat u aanspreekt, jong of oud, heeft u ‘een geweldige tijd’. Het uitgaansleven is ‘te vergelijken met dat aan de Spaanse costa’s’ en het is ‘gezellig om over de boulevard te lopen, ergens te eten en mensen te kijken’. Ook worden ‘genoeg excursies aangeboden’. Het acht km lange zandstrand ‘loopt langzaam af en is ideaal voor kinderen’. De supermarkten zijn ‘doorgaand geopend en je loopt veilig over straat’. Het aan de Zuidelijke Zwarte Zeekust gelegen Sunny Beach is voor jong en oud, die zon, zee, strand en vertier zoekt een trekpleister vanwege onder meer het langzaam aflopende zandstrand, de uitgaansmogelijkheden en de prijzen.

Mogelijkheden in Sunny Beach

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️
Natuur
⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Sunny Beach

Woensdag

  • Max: 28
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 30
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 27
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Sunny Beach weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Sunny Beach

Populaire accommodaties in Sunny Beach

Majestic Beach Resort 9
Sunny Beach
Bekijk
Barceló Royal Beach 8.9
Sunny Beach
Bekijk
Melia Sunny Beach 8.9
Sunny Beach
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Sunny Beach

Ligging van Sunny Beach

Vliegtijd:
circa 5 uur
Transfertijd:
circa 26 minuten