Vakantie Phuket

Op vakantie naar Phuket? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Phuket voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Phuket met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Phuket. Boek vliegvakanties naar Phuket van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Phuket

Belangrijke toeristenstranden van Phuket zijn onder meer Patong Beach, dat meer biedt dan alleen uitgaan en strand, Bang Tao, aan een rustige, mooie baai, en het gezellige, niet al te drukke Kata Beach.

Phuket volgens bezoekers

Het grootste eiland van Thailand is Phuket en daar zijn veel populaire toeristenstranden te vinden. Het 'zeer toeristische Patong Beach' ligt in het westen en biedt volgens bezoekers 'meer dan alleen uitgaan en strand'. In deze 'heerlijke badplaats' kunt u 'gezellig winkelen en heeft u ontzettend veel keuze om lekker en goed te eten of een drankje te nemen'. 'Het is bovendien een mooi vertrekpunt voor een trip naar één van de andere eilanden'. 'De stranden aan de noordkant zijn het schoonst'. Bang Tao is een 'mooie, rustige baai met een dorp dat weinig voorstelt'. U treft niet veel meer dan 'enkele restaurants, kleermakers en een supermarkt aan'. Twee maal per week wordt een 'heel grote en erg leuke markt' gehouden, maar verder is het 'een beetje een dooie boel, echt voor de rustzoeker'. Het 'is heerlijk om te wandelen over het mooie lange strand'. In het 'weinig authentieke, toeristische Kata Beach' ligt het 'mooie, rustige strand vol afval'. De 'gezellige, niet al te drukke plaats beschikt over veel restaurants'. Het is 'een uitstekende bestemming om op een rustig stuk strand te genieten van de zon, zee en omgeving'. Van Karon Beach zeggen bezoekers dat het 'voldoende winkels, restaurantjes en barretjes heeft', maar dat 'het strand wat minder' is; 'weinig bedjes te huur en in de volle zon heb je wel een parasol nodig'. Dit 'rustigere deel van Phuket, waar de massatoeristen je nog niet onder de voet lopen, is gezellig' en 'prima om een paar dagen door te brengen'.

Mogelijkheden in Phuket

Activiteiten

Strand
4/5
Uitgaan
2/5
Restaurants
3/5
Cultuur
5/5
Natuur
4/5
Winkelen
3/5

Voorkeuren

Goedkoop
4/5
Luxe
3/5
Populair
4/5
Rustig
4/5
Kindvriendelijk
2/5
Voorz. mindervaliden
3/5

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Phuket

Maandag

  • Max: 31
  • Min: 27
  • Neerslag: 4.8mm

Dinsdag

  • Max: 31
  • Min: 27
  • Neerslag: 0.3mm

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 27
  • Neerslag: 3mm

Bekijk de Phuket weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Phuket

Ligging van Phuket

Vliegtijd:
circa 14 uur