Vakantie Senegal

Op vakantie naar Senegal? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Senegal voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Senegal met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Senegal. Boek vliegvakanties naar Senegal van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Senegal aanbiedingen

Senegal

In het gastvrije West-Afrikaanse kustland Senegal vindt u tal van historische bezienswaardigheden, maar het beschikt tevens over mooie natuur en enkele prachtige stranden.

Senegal volgens bezoekers

Senegal ligt in West-Afrika. Het noordelijke deel wordt gevormd door de Sahel en belangrijke rivieren zijn de Sénégal en de Gambia. Bezoekers zeggen over dit land dat de 'mensen enorm gastvrij en vriendelijk zijn en dat je hier als toerist veilig kunt rondreizen'. Het 'lokale vervoer is zeer betaalbaar en je maakt de grappigste dingen mee'. U kunt hier bovendien 'heerlijk eten'. Het 'binnenland is ruig, met prachtige savanne, rood zand, mooie baobabbomen en oneindige vlaktes'. 'Rond de rivieren verandert het landschap in een groene oase'. De hoofdstad Dakar is 'altijd bruisend'. 'De koloniale erfenis is zeker in het centrum duidelijk te zien'. Een bezoek aan het 'erg indrukwekkende eiland Gorée' is een 'aanrader voor wie in geschiedenis en slavenhandel geïnteresseerd is'. Voor mensen die meer van een 'strandvakantie houden is Mbour de aangewezen plek'. Hier zijn 'de meeste hotels en restaurants gevestigd die speciaal voor toeristen cateren'. 'Alles voor een verzorgde vakantie vind je daar'. 'Toubacouta is een typisch West Afrikaans stadje, dat ideaal is om kennis te maken met een Afrikaans dorp en het Afrikaanse leven gecombineerd met basis-toeristencomfort. Niet voor fuifnummers of strandliggers'.

Mogelijkheden in Senegal

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Senegal

Zondag

  • Max: 37
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 36
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 37
  • Min: 21
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Senegal weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Senegal

Populaire accommodaties in Senegal

Royam 8.1
Saly
Bekijk
Le Saly 8
Saly
Bekijk
Lamantin Beach 9
Saly
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Senegal

Ligging van Senegal

Vliegtijd:
circa 8.5 uur