Vakantie Chios-Stad

Op vakantie naar Chios-Stad? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Chios-Stad voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Chios-Stad met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Chios-Stad. Boek vliegvakanties naar Chios-Stad van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Chios-Stad aanbiedingen

Chios-Stad

Chios-Stad is een grote stad met een goed winkelaanbod is een levendige boulevard met diverse terrassen en restaurants en geen massatoerisme.

Chios-Stad volgens bezoekers

Chios-Stad is de hoofdstad van Chios. Het is een vrij moderne stad met ongeveer 30.000 inwoners. In de stad bevindt zich een aantal interessante musea, waaronder het Archeologisch Museum en het Byzantijns Museum, waar u de belangrijkste vondsten uit de verschillende archeologische sites van Chios kunt vinden. Bezoekers vinden de nieuwe stad van Chios ‘ vrij levendig met aardig wat bars en eetgelegenheden’. Het ‘ommuurde oude gedeelte’ valt sommige reizigers wat tegen. De haven vindt men ‘mooi’. Men merkt op dat het een ‘drukke stad’ is met ‘veel verkeer’. Sommige mensen vinden het zelfs ‘chaotisch’. De winkels in Chios-Stad ‘bieden een ruime keuze van eenvoudig tot hoog niveau.’ De meeste bezoekers zijn het met elkaar eens dat Chios-Stad een ‘echte Griekse stad’ is, die ‘niet echt toeristisch’ is. Chios-Stad is een vrij grote en drukke stad, waar u zich als toerist te midden van de Grieken zelf zult bevinden.

Mogelijkheden in Chios-Stad

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Chios-Stad

Zondag

  • Max: 31
  • Min: 21
  • Neerslag: 0mm

Zaterdag

  • Max: 31
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Chios-Stad weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Chios-Stad

Ligging van Chios-Stad

Vliegtijd:
circa 3.5 uur
Transfertijd:
circa 7 minuten