Vakantie Sharm el Sheikh

Op vakantie naar Sharm el Sheikh? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Sharm el Sheikh voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Sharm el Sheikh met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Sharm el Sheikh. Boek vliegvakanties naar Sharm el Sheikh van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Sharm el Sheikh aanbiedingen

Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh is een moderne badplaats in Egypte, waar u kunt genieten van zon, zee en strand, maar geen cultuur zult vinden.

Sharm el Sheikh volgens bezoekers

Sharm El Sheikh is een badplaats aan de Rode Zee in Egypte die nog volop in aanbouw is. Bezoekers vinden het vooral een goede bestemming om te genieten van ‘zon, strand en de onderwaterwereld’. Vooral over dat laatste is men enthousiast: ‘het is net of je in een aquarium zwemt’. Men raadt dan ook aan om zeker een keer te gaan ‘snorkelen of duiken’. De meningen over de bevolking zijn verdeeld. Veel mensen klagen over ‘opdringerige verkopers, die je hun winkel intrekken’. Andere vakantiegangers vinden het een gastvrij volk, dat vriendelijk is zolang u ze met respect behandelt. Men is het erover eens dat in Sharm el Sheikh ‘geen cultuur’ te vinden is. U kunt wel excursies boeken, maar omdat de meeste bezienswaardigheden in Egypte ver van de badplaats af liggen, zijn dit lange, vermoeiende excursies. Echter, men is wel zeer enthousiast over deze trips. In Naama Bay en Old Market zijn vele winkels te vinden. Verkopers zijn met name in Naama Bay agressief en u moet overal flink afdingen, anders betaalt u veel te veel. In Naama Bay vindt u vele terrasjes waar u terecht kunt voor een maaltijd of een drankje.

Mogelijkheden in Sharm el Sheikh

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Nee
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Sharm el Sheikh

Zaterdag

  • Max: 35
  • Min: 27
  • Neerslag: 0mm

Zondag

  • Max: 36
  • Min: 28
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 36
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Sharm el Sheikh weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Sharm el Sheikh

Ligging van Sharm el Sheikh

Vliegtijd:
circa 5 uur
Transfertijd:
circa 8 minuten