Vakantie Hurghada

Op vakantie naar Hurghada? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Hurghada voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Hurghada met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Hurghada. Boek vliegvakanties naar Hurghada van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Hurghada

Hurghada en de plaatsen rondom zijn heel geschikt om te snorkelen en duiken, terwijl Hurghada ook het nodige te bezichtigen heeft, Safaga heel weinig toeristisch, maar wel echt Egyptisch is, en u hier naast het drukke uitgaansleven ook rustige plekken kunt vinden.

Hurghada volgens bezoekers

Het aan de kust van de Rode Zee gelegen Hurghada Airport bedient met name de steden Hurghada, El Gouna, Makadi Bay, Soma Bay, Safaga en Sahl Hasheesh. In Hurghada heerst volgens bezoekers 'een druk uitgaansleven en het biedt genoeg bezienswaardigheden'. Voorbeelden zijn de 'vismarkt, scheepswerk, kleine en grote moskee, koptische kerk en de Nefertiti winkel'. 'Winkels zijn hier ook volop' en 'leuke restaurants/bars zijn aan de Boulevard te vinden'. 'Bij de lagune loopt het strand schuin af in zee'. 'Het gezellige El Gouna is super rustig, een fijne en schone plek om te relaxen met een leuk haventje'. 'Makadi Bay is een verzameling resorts zonder uitgangsleven en/of plaatselijke cultuur', waar het onder meer 'goed snorkelen' is. Voor 'heerlijke stranden, langzaam in zee aflopend', kunt u naar Soma Bay'. Ook dit is 'een uitstekende bestemming voor duikers en snorkelaars, en bovendien 'voor golfers en rustzoekers'. Safaga wordt bestempeld als 'een vreemde plaats; het stadje groeit met de haven, maar is zielloos en niet pittoresk; het echte Egypte'. In het 'oude centrum zijn totaal geen toeristen'. 'Het verblijf op de resorts en hotels is prima'. De 'riffen vlak voor de kust kunnen troebel zijn door de wind, maar die op open zee bieden volop helder zicht'. Sahl Hasheesh tenslotte is 'een bestemming voor een rustige vakantie met eventueel duiken en snorkelen en gegarandeerd goed weer, in een veilige setting'. Het ligt 'achter een door militairen bemande poort'. U treft hier 'wat winkels en restaurantjes aan en er wordt veel gebouwd'.

Mogelijkheden in Hurghada

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Nee
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Hurghada

Zondag

  • Max: 35
  • Min: 29
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 35
  • Min: 28
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 36
  • Min: 28
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Hurghada weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Hurghada

Populaire accommodaties in Hurghada

Bekijk alle accommodaties in Hurghada

Ligging van Hurghada

Vliegtijd:
circa 6 uur