Vakantie Amerika

Op vakantie naar Amerika? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Amerika voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Amerika met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Amerika. Boek vliegvakanties naar Amerika van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Amerika aanbiedingen

Amerika

Amerika is een westers land met vele interessante, grote steden en een schat aan natuurparken, maar ook stranden en het ongeëvenaarde Las Vegas.

Amerika volgens bezoekers

Amerika of liever gezegd de Verenigde Staten van Amerika of de VS, is een groot land met meer dan 300 miljoen inwoners. Voor veel toeristen vormen 'de natuurparken (onder andere Redwood National, Yosemite, de 'enorm indrukwekkende Grand Canyon) de hoogtepunten'.''Een afwisseling met steden maakt het geheel compleet'. 'Los Angeles valt wat tegen, het is niet zo groot als het allemaal lijkt, wel zijn de filmsets de moeite waard'. 'Erg leuk is Las Vegas' en 'San Francisco is een prachtige, heuvelachtige stad waar het relatief wat kouder is doordat het vaak flink waait en mistig is'. De stad 'ademt een tolerante en relaxte sfeer, waar je je meteen thuis voelt'. Een 'reis door het Zuidwesten van Amerika biedt zoveel verschillende mogelijkheden dat iedere reiziger aan zijn trekken komt'. Andere trekpleisters van het land zijn onder meer de grote steden aan de oostkust. Allereerst New York, 'een megafantastische stad waar zo ontzettend veel te zien is, dat je altijd tijd tekort komt'. De 'New Yorkers zijn erg vriendelijk, gastvrij en steeds in voor een praatje'. Washington D.C. is 'echt geweldig', ook hier is 'zo veel te zien en te doen; veel cultuur en bekende plaatsen en gebouwen die je kunt bezoeken'. 'Perfect is dat de musea gratis zijn' en dat 'de sfeer in de stad goed is'. 'Orlando is mooi en je kunt hier veel ondernemen, zeker als je van pretparken houdt'. 'Amusement en waterparken in overvloed', 'echt aan te bevelen voor zowel kleine als grote (volwassen) kinderen; het is heerlijk om op zijn tijd in een fantasiewereld te leven'. Strandgangers kunnen onder meer naar de 'wereldstad Miami Beach'. De 'stad bruist en is minder geschikt voor rustzoekers'. De 'stranden zijn mooi en voor elke portemonnee zijn hier leuke shopgelegenheden'. 'Restaurants treft u in overvloed aan'. Het eten in Amerika is overigens 'niet bijzonder'.

Mogelijkheden in Amerika

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Amerika

Dinsdag

  • Max: 5
  • Min: 0
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 4
  • Min: -1
  • Neerslag: 0.1mm

Donderdag

  • Max: 10
  • Min: 3
  • Neerslag: 0.6mm

Bekijk de Amerika weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Amerika

Ligging van Amerika

Vliegtijd:
circa 8 uur

Meer Amerika