Aanbieders

Nederland kent een groot aanbod van touroperators en (online) reisbureaus. Royal Vakanties heeft voor u een overzicht gemaakt van bij ANVR en/of SGR aangesloten reisorganisaties.

TUI

De reisonderneming TUI Nederland, voorheen Arke, is marktleider in Nederland en onder het motto ‘more than a smile’ is hun aanbod via winkels, telefoon en internet zeer ruim.

Lees meer over TUI

Corendon

Corendon organiseert (last minute) vliegvakanties naar 14 landen en biedt voor hun appartementen en hotels de laagste-prijs-garantie.

Lees meer over Corendon

Sunweb

Sunweb Vakanties is onderdeel van de Sundio Group en biedt pakketreizen aan naar de zomer- en winterzon en auto- en wintersportvakanties al dan niet voor het hele gezin.

Lees meer over Sunweb

Eliza Was Here

Bij de reisorganisatie Eliza was here staat de kleinschaligheid en het rustige, authentieke karakter van de hotels, appartementen en villa’s en de bestemmingen voorop.

Lees meer over Eliza Was Here

Ilios

Ilios Reizen is gespecialiseerd in vakanties naar kleinschalige, rustig gelegen verblijven ver van het massatoerisme, op de eilanden Tenerife, La Gomera, Sicilië, Cyprus en Rhodos.

Lees meer over Ilios

De Jong Intra

De Jong Intra behoort tot de grootste onafhankelijke, Nederlandse reisorganisaties en biedt een keur aan bus-, auto-, trein- en vliegreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld.

Lees meer over De Jong Intra

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Stip Reizen

Stip Reizen is een snel groeiende organisatie met een breed aanbod aan reizen naar ruim 40 landen waarvoor een gunstige prijs/kwaliteitverhouding geldt.

Lees meer over Stip Reizen

D-reizen

De landelijke, betrouwbare keten van reisbureaus D-reizen verkoopt vrijwel alle vakanties en vliegtickets die in Nederland worden aangeboden en berekent daarvoor gunstige tarieven.

Lees meer over D-reizen

SUNtip

SUNtip biedt met 6500 accommodaties voor ieder wat wils, rekent daarvoor geen boekingskosten en zegt de beste prijs te bieden.

Lees meer over SUNtip

Travel Store (voorheen Traveltroef.nl)

Prijsvechter Travel Store (voorheen Traveltroef.nl) is een onafhankelijk, digitaal reisbureau met veel kortingen, een groot aanbod en specialistische kennis, dat twee Zooveronderscheidingen heeft gewonnen.

Lees meer over Travel Store (voorheen Traveltroef.nl)

Preisdaler

Preisdaler is een online boekingssite die wordt aangeboden door Reisbureau Friesland. Deze zelfstandige reisorganisatie is al meer dan 25 jaar actief in de reiswereld en is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Lees meer over Preisdaler

Vakanties.nl

Bij Vakanties.nl profiteert u van het voordeel van een pakketreis, maar heeft u de vrijheid zelf uw reis in te richten.

Lees meer over Vakanties.nl