Aanbieders

Nederland kent een groot aanbod van touroperators en (online) reisbureaus. Royal Vakanties heeft voor u een overzicht gemaakt van bij ANVR en/of SGR aangesloten reisorganisaties.

WTC.nl

WTC.nl, één van Nederlands grootste onafhankelijke reisorganisaties biedt een uitgebreid, gevarieerd pakket aan reizen en tickets aan, inclusief vergelijkingsmogelijkheden.

Lees meer over WTC.nl

TUI (Arke)

De reisonderneming TUI Nederland, voorheen Arke, is marktleider in Nederland en onder het motto ‘more than a smile’ is hun aanbod via winkels, telefoon en internet zeer ruim.

Lees meer over TUI (Arke)

Neckermann

Neckermann reizen Nederland is voor vliegreizen marktleider van Nederland en heeft in 2012 de Zoover onderscheiding gekregen voor populairste allround touroperator.

Lees meer over Neckermann

Corendon

Corendon organiseert (last minute) vliegvakanties naar 14 landen en biedt voor hun appartementen en hotels de laagste-prijs-garantie.

Lees meer over Corendon

Jiba

De reisorganisatie Jiba legt zich toe op bijzondere vakantieverblijven en-of bijzondere bestemmingen die niet al te ver weg liggen en gunstig geprijsd zijn.

Lees meer over Jiba

Sunweb

Sunweb Vakanties is onderdeel van de Sundio Group en biedt pakketreizen aan naar de zomer- en winterzon en auto- en wintersportvakanties al dan niet voor het hele gezin.

Lees meer over Sunweb

Eliza Was Here

Bij de reisorganisatie Eliza was here staat de kleinschaligheid en het rustige, authentieke karakter van de hotels, appartementen en villa’s en de bestemmingen voorop.

Lees meer over Eliza Was Here

Ilios

Ilios Reizen is gespecialiseerd in vakanties naar kleinschalige, rustig gelegen verblijven ver van het massatoerisme, op de eilanden Tenerife, La Gomera, Sicilië, Cyprus en Rhodos.

Lees meer over Ilios

De Jong Intra

De Jong Intra behoort tot de grootste onafhankelijke, Nederlandse reisorganisaties en biedt een keur aan bus-, auto-, trein- en vliegreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld.

Lees meer over De Jong Intra

Club Med

Club Med is een reisorganisatie die bekend staat om zijn luxueuze, kindvriendelijke resorts met een all-inclusive formule, waaronder ook alle faciliteiten en activiteiten vallen.

Lees meer over Club Med

Stip Reizen

Stip Reizen is een snel groeiende organisatie met een breed aanbod aan reizen naar ruim 40 landen waarvoor een gunstige prijs/kwaliteitverhouding geldt.

Lees meer over Stip Reizen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

D-reizen

De landelijke, betrouwbare keten van reisbureaus D-reizen verkoopt vrijwel alle vakanties en vliegtickets die in Nederland worden aangeboden en berekent daarvoor gunstige tarieven.

Lees meer over D-reizen

Prijsvrij

Prijsvrij.nl is een online reisbureau dat het aanbod van andere touroperators met korting aan u verkoopt en daarbij een Beste Deal Garantie hanteert.

Lees meer over Prijsvrij

SUNtip

SUNtip biedt met 6500 accommodaties voor ieder wat wils, rekent daarvoor geen boekingskosten en zegt de beste prijs te bieden.

Lees meer over SUNtip

Tjingo

Tjingo biedt reizen aan van touroperators naar ruim 10.000 accommodaties in meer dan 85 landen en geeft u daarbij een extra korting en in sommige gevallen de matsgarantie.

Lees meer over Tjingo

Thomas Cook

Thomas Cook, die in 2012 via Zoover tot beste allround touroperator is benoemd, is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en biedt vooral pakketreizen aan.

Lees meer over Thomas Cook

VakantieXperts

De onafhankelijke reisorganisatie VakantieXperts behoort tot de grootste particuliere reisbedrijven van Nederland en heeft een ruim aanbod aan gunstig geprijsde reizen.

Lees meer over VakantieXperts

Kras

Kras is een reisorganisatie die bijna 100 jaar bestaat en valt onder het Europese TUI en reizen naar ruim 80 landen aanbiedt, waarbij u ook kunt kiezen uit verrassende thema’s.

Lees meer over Kras

Traveltroef

Prijsvechter Traveltroef.nl is een onafhankelijk, digitaal reisbureau met veel kortingen, een groot aanbod en specialistische kennis, dat twee Zooveronderscheidingen heeft gewonnen.

Lees meer over Traveltroef

TravelBird

TravelBird is een online reisbureau dat zich in 2010 in Amsterdam heeft gevestigd en zich onderscheidt met dagelijkse unieke aanbiedingen.

Lees meer over TravelBird

VakantieDiscounter

Het feit dat VakantieDiscounter zich uitsluitend op goedkope vakanties richt, waarvoor het de laagste prijsgarantie aanbiedt, wil geenszins zeggen dat het aanbod beperkt is.

Lees meer over VakantieDiscounter